Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
Love Is Simple

Friday, 5 October 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?



Assalamualaikum utk yg ke-3 klinye buat hri ni.. cntik x banner kt atas nih?? mzti laa cntek.. huhh,, first time aq posting 3 kli dlm shari.. hak3.. tp, yg 2 lg tu, aq juz join segmen je.. skunk nie aq nk join kak lyssa ni pnyer segmen.. Kenapa aku berblogging?? 

ermm,, knp ek?? aq pn tak tau sbnrnye.. hehey.. gni la,, dlu, mse aq online fb, aq tgk rmai friend-2 dk cter sal blog diorang.. so, aq pn t'tnye2 keseorangan, ape yg besz nye sal blog ni.. so, aq pn try laa nk buat blog.. mula2 tu, mmg ssah ckit, pning kpala d'buatnyer.. tp, lama klamaan, huhh,, aq ni mcm xleh nk brenggang ngan laptop.. smpai aq kner leter kt umi.. bla3..  

aq ni boring dk kt umah, sbb tulaa aq buat blog ni,, so, aq bleh curahkan sgala ape benda yg tersurat n tersirat kt cni.. 

4 your information,, tgk laa,, xde bende yg mnarik pn kt blog aq ni,, tp, i'll try to improve aq pnyer blog ni utk tatapan blogger2 yg dtg visit cni yer.. aq tau la,, blog aq ni xcantek mcm others blogger.. sdihnyerr.. tp xper,, dh smpai k thap ni pn aq dh bangga.. hsil titik pluh sndri,, wlaupn xb'pluh.. ermm,, =(

idola aq sjak m'jlajah k dunia blogging ni rmai.. tp, antaranye kak lyssa lah.. hehey.. aq byk blajar psal blog nie through her tutorial la.. so, blog aq ade laa improving ckit dmi sdikit.. ALHAMDULILLAH.. thanks ye akak.. love you..

erm,, byk gak aq dk berleter kt cni ni.. mzti korunk jenuh dk bcer ni.. hak3.. bak kata kak lyssa, ape yg terkeluar kt otak, muntah je blik kt dlm ni.. so, that's what i'm doing right now... 

ok yer,, agk2nyer,, dh sudaa kot.. erm,, aq pn xtau nk cakap pe dh.. ok lar.. bubye.. ha!! xingat nk ksi tau, spe nk join segmen ni,, klik pic kt atas tu je yer..  ASSALAMUALAIKUM.. (xjawab dosa)


32 00 udaq ucux:

  1. Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

    ReplyDelete
  2. singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.32..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dr segmen yg sama Dan follow sini..I'm lucky 33

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen lyssa... ^_^

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #35

    ReplyDelete
  8. MORNIIIIIING!!
    Singgah sini :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. Hello Awak., Singgah sini dari Segmen yang sama :)

    http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. Hai , dari segmen yang sama :)
    Hepi blogging yerr .

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yang sama..
    done follow you! (38) follow me back!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  18. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. salam..singgah sini dari segmen yg sama http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  21. singgah,baca entry dan follow sini..=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. maaf sebab lambat terjah blog ni...dari segmen sama :)

    http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. darri segmen sama, done follow u

    ReplyDelete
  24. meriahnye blog awak nieh.. suke :)

    tambah geng blogger dengan bersegmen

    ReplyDelete
  25. hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. salam hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  27. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  28. smala..bila da addicted dgn blog, ngadap laptop x igt dunia..end up dgn kna leter dgn bonda :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,,yup.. u're absolutely right...

      Delete
  29. deno folo sini :) jemput ke blog deno nanti ya.... ^_^

    ReplyDelete
  30. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.